Resultaten 1 t/m 4 van 4

Onderwerp: Gas G3 probleem

  1. #1
    Alfist
    Registratie
    22 juli 2007
    Locatie
    Helden
    Leeftijd
    44
    Berichten
    21
    Reputatie
    1
    Statistieken

    Gas G3 probleem

    Vanmorgen lekker gereden kom parkeer de wagen van contact af blijft de pomp van de gas installatie lopen (letjes blijven ook branden). Kan iemand mij hiermee helpen? verwacht zelf dat het relais defect is en blijft plakken. Heb jeen paar keer de wagen op en af contact gezet en nu is de G3 installatie uit.

    Mvg

    Ed


  2. #2
    Remco S
    Gast
    als het goed is zitten er bij je accu een rijtjes zekeringen, hier moet ook het relais in de buurt zitten. even wissellen en je weet alles

  3. #3
    Alfaforum Donateur Neo's Schermafbeelding
    Registratie
    9 februari 2007
    Locatie
    Appingedam
    Leeftijd
    36
    Berichten
    121
    Reputatie
    191
    Statistieken
    HEb ik ook gehad. Even een tikje op het relais en het probleem is nooit weer voorgekomen

  4. #4
    Alfist
    Registratie
    22 juli 2007
    Locatie
    Helden
    Leeftijd
    44
    Berichten
    21
    Reputatie
    1
    Statistieken
    Opgelost.

    Gisteren heeft eem monteur eeven onder de auto gekeken en wat spanningen gemeten, bleek dat de kabels die de pomp aansturen sluiting maakte de hoofdkabel voor de pomp was al doorgeroest.
    Gelukkig een gedeelte van de kabelboom vervangen, en loopt weer als een tierelier.

    Mvg

    Ed

Onderwerp Informatie

Gebruikers die zit Onderwerp aan het lezen zijn

Er zijn momenteel 1 gebruikers dit onderwerp aan het lezen. (0 leden en 1 gasten)

Gelijkaardige Onderwerpen

  1. Probleem
    Door Hssn in forum Alfa 145/146
    Reacties: 15
    Laatste bericht: 19 april 2009, 11:49
  2. lpg probleem 156 1.6ts
    Door izerloo-01 in forum Alfa 155/156/GT
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 4 februari 2009, 11:55
  3. Nav+ Probleem
    Door bicer1982 in forum Alfa 147/Giulietta
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 15 juni 2008, 21:11
  4. Probleem cv 156
    Door Richell in forum Alfa 155/156/GT
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 24 maart 2008, 10:45
  5. NAV+ Probleem
    Door bicer1982 in forum Alfa 147/Giulietta
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 8 februari 2008, 21:38

Labels voor dit Bericht

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •